"At male er at gribe og fastholde

små stunder af lykke"

 

Charlotte Bøgh Aagaard

 

Som kunstner er jeg optaget af de overordnede samfundsmæssige strømninger, hvor den turbulente verden der omgiver os, kræver stor fleksibilitet hos det enkelte menneske. Jeg tror, at mennesket har brug for plads til fordybelse og ro, for at kunne håndtere denne verden og for at kunne fokusere.

Kontraster i flere dimensioner indgår som en naturlig del i min kunst.  Jeg forsøger altid at have naturen med når jeg maler og har skabt et nuanceret billedsprog, hvor naturen ofte indgår, som et vigtigt element.

Mit udtryk er figurativt, men med tydelige afstikkere ud i noget mere abstrakt. For tiden er jeg meget optaget af, at have det grafiske udtryk med i mine malerier, hvor farverne i nogen udstrækning får lov til at være flader med eget liv eller bidrager til at skabe flere dimensioner.

Jeg har oprindelig en tung økonomisk uddannelse, men i 2008 gjorde jeg min mangeårige hobby til mit erhverv og blev selvstændig kunstner. Gennem tiden har jeg gået til undervisning hos flere forskellige kunstnere, studeret kunst og kunsthistorie på universitetet.

For mig er det at male en befriende proces, som gør det muligt at gribe og fastholde stunder af lykke, samt formidle min tanker på en anderledes måde.

Formålet med min kunst har de sidste par år flyttet sig fra hovedsagelig, at skulle skabe en form for ro, harmoni og balance, både i det ydre og indre, hos mig selv men også hos beskueren til, at jeg i meget  højere grad vil udtrykke noget.

 

Det er en spændende rejse at være på og jeg glæder mig til at se, hvor den fører mig hen i kunstens univers.

 

 

 

Charlotte Bøgh Aagaard

 

 

 

Citat: Václav Havel  "Følg de mennesker, der søger sandheden flygt fra dem, der har fundet den."