(Fotos fra udstillingen i Galleri 3G - maj 2011)

 

Kunstforeninger

 

 

Udstilling i kunstforeninger
Kunst i virksomheden samler de ansatte, giver dem noget at tale om ved frokostbordet og skaber stemning og anderledes oplevelser i hverdagen. Ønsker jeres virksomhed at have mine malerier hængende en måned, er I velkomne til at kontakte mig for en aftale.
 
Jeg tager altid hensyn til ønsker om specifikke malerier, størrelser, antal eller andre ønsker til udstillingen. Jeg bestræber mig altid på at sammensætte en udstilling, som fungerer i jeres lokaler og ser flot ud.
 
Besøg mit atelier og oplev noget sammen
Det er muligt at komme forbi mit atelier i Greve, se mine endnu ikke udstillede malerier og høre min historie. Jeg fortæller gerne om tankerne bag min kunst. Hvis I har lyst til at komme som en gruppe, er det også muligt. Ring eller send mig en mail og aftal et tidspunkt.
 
 
Foredrag i kunstforeninger
Jeg deltager gerne på jeres årlige generalforsamling og holder et kortere indlæg, hvor jeg taler om min kunst, hvor jeg henter min inspiration fra, tankerne bag min kunst og lægger op til debat om kunst.
 
 
 
Udstillet hos:
 

Nyborg Rådhus

DLG, Axelborg

Torm A/S

Musicon, Roskilde

J. Lauritzen A/S

Alectia A/S

Haldor Topsøe A/S

Galleri Celebr

Galleri Egoné

Galleri Ugerløse

Galleri Working Art

Galleri Huset ved Kongens Have

Galleri 3G "Udvalgte kunstnere viser naturmotiver"

BRFkredit, Lyngby

Faxe Kalk A/S

Canon Danmark A/S

DISA A/S

COOP Danmark A/S

Terma A/S

SEAS NVE A/S

Holbæk Sygehus

Hillerød Hospital

Alfa Laval Copenhagen A/S

Medicsport A/S

AL Tank Equipment A/S

Wexøe A/S

Lonza ApS

V. Løwener A/S (2 gange)

DFE Meincke A/S

IT Partner A/S

Porsche Centrum Køge (Porschemalerier)

Krop & Hop, Greve

Greve Sportsmassage

Udviklingspark Øresund

A Fys, Solrød

Danmarks Miljøundersøgelser, DMU Roskilde

Per Årsleff A/S (2 gange)

Politigården i Slagelse

DBI - Danish Institute of Fire and Security Technology

Skattecenter Køge

Amagerforbrændingen

Art Freak 2010, Farum

SamArt udstilling 2012

Farver Hammers Gård, Roskilde 2012, 2013, 2015

Hillerød Kunstdage 2013, 2014, 2015

Kunst for Alle 2014, Øksnehallen

QvadrART, Århus 2013, 2014

QvadrART, Herning 2015

 

 

 

 

 

 

 

Referencer

 

 

J. Lauritzen A/S - aug. 2013

Det var en stor glæde at have Charlotte Bøgh Aagaard’s Kunst i vores kantine.

Hendes kunst er meget varierende, i både bløde og skarpe former. Nogle billeder er i mange farver og andre holdt næsten i sort, grå og hvid som et fotografi. Men alle lavet med stor æstetisk sans.

Det var en udstilling, som henvendte sig til mange.  
  
J. Lauritzens kunstforeningsformand

 

BRFkredit

Vi har haft fornøjelsen af Charlotte Bøgh Aagaards billeder i BRFkredits Kunst-forening i marts måned 2012.

 

Det var en spændende og varieret udstilling.

 

De positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer gik især på det spændende og nytænkende i landskabsmalerierne som baggrund for figurative udtryk, det faldt i god smag hos os.

 

Det brede farvevalg og de forskelligartede billeder gjorde endvidere udstillingen god i vores lokaler. Både bestyrelse og medlemmer var vældig tilfredse med udstillingen.

 

Med venlig hilsen

BRFkredits kunstforening 

 

 

Slagelse Politigård

Kunstforeningen Paletten på Slagelse Politigård har i efteråret 2011 haft den store fornøjelse at have en udstilling af Charlotte Bøgh Aagaard i vores store lyse lokaler.

 

Charlottes meget forskellige malerier gav anledning til megen snak på Politigården samt flere nye medlemmer. Der var flere, der mente, at denne udstilling var noget af det bedste, vi i flere år havde haft på Politigården. Malerierne var fortrinsvis naturalistiske og specielt landskabsmalerierne vakte begejstring.

 

Charlotte formåede at sammensætte en meget varieret udstilling, der også bar præg af en meget spændende måde at præsentere malerierne på.

 

Medlemmerne af Paletten vil med spænding følge Charlottes karriere fremover. Der venter hende helt sikkert stor anerkendelse.

 

På Palettens vegne

Maibritt Nielsen

 

Galleri 3G

Galleri 3G havde i perioden 7. maj - 5. juni 2011 en udstilling med naturmotiver, hvor vi var glade for, at Charlotte ville være med til at udstille sine malerier sammen med 3 andre billedkunstnere.

Vi fandt Charlotte på internettet til netop denne udstilling, og det var både valget af motiver, farvekompositionene og lyset i billederne, der fangede vores opmærksomhed.

 

Hendes billeder passede godt ind i udstillingen og de rammer der var, i den over 100 år gamle charmerende stald, som danner rammerne omkring Galleri 3G's udstillingslokaler.

 

Charlottes billeder er som udgangspunkt naturalistiske, men med et kraftigt abstrakt islæt, som gør hendes billeder interessante. Hun har sin helt egen stil.

 

Selv om Charlottes billeder er markante, skarpe og rå, føler man alligevel en ro og harmoni, når man betragter de skønne landskaber, som hun maler med sikker hånd.

 

Charlotte er en dygtig, humoristisk og behagelig person, som Galleri 3G meget gerne vil samarbejde med igen en anden gang.

 

Dorte og Michael Kofod
Galleri 3G

 

 

Karina Pedersen - Lonza Copenhagen ApS' kunstforening:
Malerierne er utrolige flotte og der er lidt for enhver smag. Der er både abstrakte malerier som man kan få til at ligne hvad ens fantasi er til. Derudover er der malerier som ligner noget, som er utrolig flotte. På alle malerierne er der gode detaljer og der er tænkt på det hele.
Der var også nogle malerier der var mo-derne abstrakte, disse var helt fantastiske.
Alle her hos Lonza var meget glade for disse malerier og vi overvejer da også om Charlotte skal udstille hos os igen, da der var mange malerier vi gerne ville købe.
Prisniveauet er passende til en firmakunst-forening. Der er både billige og dyre malerier så alle kan være med.
 
Jane Solby - DFE Meincke A/S' kunstforening:
Vi hos DFE Meincke har nydt udstillingen af Charlotte Bøgh Aagaard. Selv om hendes billeder er meget forskellige formår hun at sammensætte en flot udstilling hvor især malerierne med hendes helt specielle røde farver vækker stor begejstring.
 
Danmarks Miljøundersøgelser, Roskilde

I november 2010 har vi haft glæde af Charlotte Bøgh Aagaards malerier rundt på vores gange på DMU. Vi har haft indtryk af, at have modtaget et bredt udsnit af Charlottes malerier indeholdende både landskabs-, figurative og mere abstrakte malerier. Malerierne har været meget forskellige med hensyn til motiver, male-teknik og farvevalg, hvormed Charlotte har fanget mange forskellige personers inter-esse. Men især de figurative malerier var vi i kunstforeningen meget glade for, da disse fik os til at tænke og diskutere omkring forskellige detaljer i malerierne. Tak for en flot udstilling!

 

Med venlig hilsen

Kunstforeningen ved DMU, Roskilde

 
Wexøe A/S:
Charlotte Bøgh Aagaard har udstillet hos os i vores kunstforening i august 2010

Vi  fik en varieret udstilling med land-skabsmalerier, andre figurative malerier, børnemalerier og små unikke miniature-malerier. Charlottes malerier er ofte malet i glade klare farver. 

Udstillingen var til stor glæde for de fleste i vores kunstforening. Vi vil derfor gerne anbefale andre kunstforeninger at udstille Charlottes malerier.

Med venlig hilsen
Kunstforeningens bestyrelse Wexøe A/S